Βιογραφικό Ιατρού
Τζατζαΐρη Θεμιστοκλή MD, MSc, PhD


Ο ιατρός Τζατζαΐρης Θεμιστοκλής γεννήθηκε το 1982 στην Καβάλα όμως μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Εισήχθη μετά απο πανελλήνιες εξετάσεις στο τμήμα Ιατρικής της Αλεξανδρούπολης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης όπου και αποφοίτησε με βαθμό "Λίαν Καλώς" το 2010.

Διετέλεσε Ιατρός των Ενόπλων Δυνάμεων κατά την στρατιωτική θητεία του 2010-2011, στο 492 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αλεξανδούπολης.

Το 2011 στα πλαίσια του γενικού μέρους της ειδικότητας, διετέλεσε ειδικευόμενος Χειρουργικής στην Α΄Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ).

Μετά την ολοκήρωση του γενικού μέρους, διετέλεσε ειδικευόμενος Ορθοπαιδικής τόσο στο Γενικό νοσοκομείο Κοζάνης όσο και στην Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική κλινική του ΠΓΝΑ όπου και ολοκλήρωσε την ειδικότητά του. 

Το 2017 του απονεμήθηκε Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών (MSc) με τίτλο "Κλινική και Χειρουργική Ανατομία" και το 2019 μετά την επιτυχή "υπεράσπιση" της διδακτορικής του διατριβής αναγορεύτηκε Διδάκτωρ Ιατρικής (PhD) Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Μετά την ολοκήρωση της ειδικότητας, ξεκίνησε την μετεκπαίδευσή (subspecialization) του στον τομέα της παιδο-ορθοπαιδικής στο Royal London Hospital (κέντρο τραύματος) του Λονδίνου (United Kingdom) καταλαμβάνοντας για 2 έτη τη θέση του Paediatric Orthopaedic Senior Fellow.

Κατά τη διάρκεια της μετεκπαίδευσης, του απονεμήθηκε (ένας απο τους 15 παιδο-ορθοπαιδικούς Fellows παγκοσμίως) υποτροφία απο την Παιδο-ορθοπαιδική Κοινότητα Βόρειας Αμερικής (POSNA) και την Αμερικάνικη Ακαδημία Ορθοπαιδικών (AAOS) την οποία και ολοκήρωσε στο Orlando της Florida (USA). 

Έχει παρουσιάσει πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό έργο και είναι κριτής (reviewer) σε πολλά διεθνώς αναγνωρισμένα περιοδικά. 

Μετά την ολοκλήρωση της 2ετούς μετεκπαίδευσης στην παιδο-ορθοπαιδική (Royal London Hospital - UK) αποφασίζει να επιστρέψει και να ασκήσει ελεύθερο επάγγελμα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας το οποίο δεν θα πρέπει να θεωρείται πολυτέλεια, αλλά βασική υποχρέωση προς τους ασθενείς. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και εμπειρία του "εξωτερικού", διαθέτοντας υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και έχοντας ως γνώμονα τη συνεχή εξέλιξη, φιλοδοξεί να εξασφαλίσει καλύτερη υγεία και καλύτερη ζωή στους ασθενείς του, μικρούς ή μεγάλους!

Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Νιβάτση η οποία είναι παιδίατρος, με εξειδίκευση στην παιδο-αλλεργιολογία, και έχουν μια κόρη και έναν υιό. Τον ελεύθερο χρόνο του εκτός από το να τον αφιερώνει στην οικογένειά του, ασχολείται με τη φωτογραφία, τα ταξίδια, το ποδόσφαιρο και το τέννις.

Ενεργό μέλος ελληνικών, ευρωπαϊκων και διεθνών ορθοπαιδικών εταιριών

- Paediatric Orthopaedic Society of North America (POSNA)
- British Society for Children's Orthopaedic Surgery (BSCOS)
- European Paediatric Orthopaedic Society (EPOS)
- International Interdisciplinary Consensus Committee On DDH Evaluation (ICODE)
- Ελληνική Εταιρία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ)
- Ορθοπαιδική & Τραυματολογική Εταιρεία Μακεδονίας - Θράκης (ΟΤΕΜΑΘ)
- Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών (ΕΕΜΜΟ)
- Ελληνικό Ίδρυμα Οστεοπόρωσης (ΕΛΙΟΣ)

Εκπαίδευση κατά την ειδικότητα

Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας απέκτησε σημαντική εμπειρία σε ολόκληρο το φάσμα της ορθοπαιδικής και τραυματολογίας καθώς και σημαντική χειρουργική εμπειρία πραγματοποιώντας πολυάριθμες και πολύπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις υπο την επίβλεψη και καθοδήγηση των καθηγητών του τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά.

Ιδιαίτερη ήταν η εμπειρία που απέκτησε ως ειδικευόμενος στις επανορθωτικές επεμβάσεις των ενηλίκων (αρθροπλαστικές ισχίου και γόνατος), στη διενέργεια υπερήχου μυοσκελετικού τόσο για τη διάγνωση όσο και θεραπεία ασθενών με οξείες ή χρόνιες παθήσεις άνω και κάτω άκρου (χρήση βιολογικών παραγόντων όπως PRP, ΒΜΑ κ.α.), καθώς και στην υπερηχογραφική διάγνωση δυσπλασίας του νεγνικού ισχίου κατα Graf αφου είχε πρώτα μετεκπαιδευτεί απο τον ίδιο τον Professor Graf (παγκόσμια πρωτοπόρος σχετικά με τη διάγνωση/θεραπεία του δυσπλαστικού νεογνικού ισχίου).

Ερευνητικό/συγγραφικό έργο

Μέχρι σήμερα, έχει παρουσιάσει εξαιρετική ερευνητική και συγγραφική δραστηριότητα, που καταδεικνύεται από το μεγάλο αριθμό επιστημονικών εργασιών και διαλέξεων τόσο σε ελληνικά, όσο και σε διεθνή συνέδρια, καθώς και πλήρων επιστημονικών δημοσιεύσεων στα πιο έγκριτα, διεθνώς, περιοδικά. Είναι κριτής (reviewer) σε πολλά διεθνώς αναγνωρισμένα περιοδικά.

Έχει λάβει μέρος σε πολυάριθμα ελληνικά και διεθνή συνέδρια ως προσκεκλημένος ομιλητής και εκπαιδευτής.

Μεταπτυχιακός τίτλος Τζατζαΐρης Θεμιστοκλής

Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών (MSc),

"Κλινική και χειρουργική ανατομία"

Το 2017 του απονεμήθηκε Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών (MSc) με τίτλο "Κλινική και Χειρουργική Ανατομία", υπο την διεύθυνση της Αναπ. Καθηγήτριας Ανατομίας (ΔΠΘ), κ. Φίσκα Αλίκης, με βαθμό "Άριστα".

Διδακτορικό Τζατζαΐρης Θεμιστοκλής

Διδακτορικός τίτλος σπουδών (PhD),

Τμήμα Ιατρικής, ΔΠΘ

Το 2015 ξεκινά την εκπόνηση του διδακτορικού του και το 2019 μετά την επιτυχή "υπεράσπιση" της διδακτορικής του διατριβής ενώπιον της 7μελούς επιτροπής (επιβλέπων καθηγητής, κ. Καζάκος Κωνσταντίνος) και βαθμολόγησή της με "Αριστα", αναγορεύτηκε ως Διδάκτωρ Ιατρικής (PhD) Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

POSNA - Pediatric Orthopaedic Society of North America

Διεθνής Υποτροφία Παιδοορθοπαιδικής,

POSNA, AAOS (USA).

Κατά τη διάρκεια της μετεκπαίδευσης, του απονέμεται (ένας απο τους 15 παιδο-ορθοπαιδικούς Fellows παγκοσμίως) υποτροφία απο την Παιδο-ορθοπαιδική Κοινότητα Βόρειας Αμερικής (POSNA) και την Αμερικάνικη Ακαδημία Ορθοπαιδικών (AAOS) την οποία και ολοκήρωσε στο Orlando της Florida (USA).

Εξειδίκευση του ιατρού Τζατζαΐρη Θεμιστοκλή στο Royal London Hospital (UK)
Εξειδίκευση του ιατρού Τζατζαΐρη Θεμιστοκλή σε συστήματα εξωτερικής οστεοσύνθεσης
Τζατζαΐρης Θεμιστοκλής - Εξειδίκευση Royal London Hospital (UK)

" The problem with human beings is not that we aim too high and fail; it is that we aim too low and succeed.”
                                                            

 -Michelangelo


Επικοινωνήστε μαζί μας ή κλείστε ραντεβού

Για οποιαδήποτε απορία/ερώτηση ή προγραμματισμό επίσκεψης απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας και σύντομα κάποιος απο την ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας. 

Ενναλλακτικά καλέστε μας στα τηλ: 
25510 36000 ή 6949453448

Διεύθυνση

14ης Μαΐου 111 (ισόγειο)
Αλεξανδρούπολη, 68100


Επικοινωνια

Email: info@growingup.gr
Τηλ: +30 2551 0 36000
Κιν: +30 6949 453 448
 


Συστήνουμε να κλείνετε ραντεβού όταν επισκέπτεστε το ιατρείο μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας

Ποιοί είμαστε;

Το "Growing Up" είναι ένα Σύγχρονο Ορθοπαιδικό Κέντρο Ενηλίκων και Παίδων με επιστημονικά υπεύθυνο τον ιατρό Τζατζαΐρη Κ. Θεμιστοκλή.

Σκοπός μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας.

Τηλ: 2551036000
Κιν: 6949453448

Email: info@growingup.gr

Αρθρογραφία
Mobirise

www.tzatzairis.gr

Ώρες λειτουργίας
 • Δευτέρα09:00-14:00
  17:30-20:30
 • Τρίτη09:00-14:00
  17:30-20:30
 • Τετάρτη09:00-17:00
 • Πέμπτη09:00-14:00
  17:30-20:30
 • Παρασκευή09:00-14:00
  17:30-20:30
 • ΣάββατοΚατόπιν ραντεβού
 • Επίσκεψη κατ'οίκον κατόπιν συνεννόησης
 • Page was started with Mobirise